Følg med via Email

tirsdag den 31. januar 2012

En god dag!

Wee cassi er kommet ud af lyset! Hendes billirubintal lå kl 13 på 112 - og den nedre grænse for hvornår hun må komme ud af lys hed 117!
Og ja miniprinsessen har ikke skiftet navn - hun hedder stadig Acacia, men derimod har hun bare fået et kælenavn ❤
Det kom bare helt naturligt ... Det er lidt som med de 3 andre skønne unger de har også kælenavne der er affødt af deres rigtige navne.

Hun er blevet sat op i mad igen det går dælme stærkt det her! Hun er vist en sulten pige!
Fra 8 ml i fredags, til 9 ml lørdag og 10 ml søndag, så blev det til 13 og 15 ml fordi hun lå i lys.
I nat og i morges har hun taget 18 ml
Nu er vi så oppe på 24 ml!! Og ude af lys betyder det spisetider hver 3. time i stedet for hver anden som vi har kørt med hidtil!
Men nu må vi se om hun holder hele tre timer, vi tjekker aspirat (rest i mavesæk) kl 17.00 hvor det er 2 1/2 time siden hun fik sondemad.

At hun er steget så meget på så kort tid har rørt lidt ved hendes lyst til at sutte ved mig - hun er simpelhen for mæt hele tiden :-)

Men mælken er løbet til og der er meget af den! Så det skal nok komme igen, det er jeg ikke bange for, hun er så lille og så ung endnu - så det skal nok komme.
Hendes GA er i dag 33+3 (hvis hun havde ligget i min mave)
Hun opfører sig dog som om hun er 3 uger ældre - og det er så stort at opleve hende når hun er vågen.

Det er virkelig som at have en almindelig baby - bare i ministørrelse!

Selvfølgelig er hun præmatur - MED ALLE de forbehold det nu kræver, vi gør rigtig meget ud af at skærme hende, hele tiden prøve at holde hende svøbt og i tæt kontakt med os ved at holde om og på hende, uden at ae hende.

Vi bruger så meget tid som overhoved muligt med HMH (hud mod hud kontakt eller kenguro-metode) vi sidder eller ligger med bart bryst og mave og hun ligger på os kun med ble, det er det bedste sted og den bedste måde at modne når man er fortidig født.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar